Over ons

Wie zijn wij?

Ik ben Audry Wennekers en woon samen met mijn partner Ralf Arts en ons zoontje Owen in Milsbeek in het topje van noord-Limburg. 
We hebben altijd een gezellige beestenboel. Op dit moment bestaat onze roedel uit 1 saarlooswolfhond en drie Siberische poezen. We vinden het heel belangrijk dat Owen opgroeit met de liefde van en voor dieren.

Ralf werkt sinds januari 2014 bij ASML in Veldhoven en ik heb sinds 2015 mijn een eigen praktijk als veterinair Natuurgeneeskundige therapeut. In 2006 fokte ik mijn eerste nestje Saarlooswolfhond pups onder de kennelnaam "Villa della Lupa". In 2011 kochten we samen ons eerste Siberenmeisje Nicci. In 2012 werd onze catterynaam "Timbercat's Valley" goed gekeurd en in 2014 fokte we ons eerste Siberen nestje.
 

De nestjes die we fokken zijn hobbymatig. Hobbymatig wil echter niet zeggen dat we hier niet serieus mee bezig zijn. We willen gewoon niet dat de roedel te groot wordt omdat we vinden dat we op deze manier ieder zijn stukje aandacht kunnen geven die ze verdienen, daarnaast leven alle dieren gezellig bij ons in huis. Ook al fokken we maar af en toe een nestje dit gebeurd wel serieus.

Stambomen worden nageplozen, we kijken naar inteelt, gezondheid, karakter en uiterlijk. Alle gezondheidstesten die nodig zijn worden uitgevoerd. Dit geldt voor zowel de honden als de poezen. Het uitzoeken van de nieuwe baasjes gebeurd zorgvuldig.