PICT6216_edited.jpg

Naam: Deurre Dhungar de Ley'va
Roepnaam: Dhungar

Geb.datum: 17-06-2001
Overleden: 28-11-2012
Vader: Tuan Thorack Bastaja
Moeder: Aimee Alejandra de Ley'va
Dwerggen: drager
ECVO: Alle keren vrij 
HD-A

 

Dhungar leerde ik kennen d.m.v. een Saarloos wolfhonden wandeling in Hoendeloo. Hij woonde bij andere mensen in een roedel met nog drie andere Saarloos reuen. . Ik vond hem prachtig en hij was ontzettend lief. Toen ik op zoek was naar een dekreu viel mijn keuze op hem. De eerste keer bleef Mika  leeg na een dekking met Dhungar. Een half jaar later kreeg ik een mail van zijn baasjes. Er was gedonder in de roedel tussen de jongste twee, waaronder Dhungar. We hebben toen besloten Dhungar in huis op te nemen toen bleek dat ook katten geen probleem voor hem waren, hij was toen net 5 jaar. De klik tussen Dhungar en Mika is er altijd geweest, ze waren een echt stel en geschapen voor elkaar. Een half jaar later dekte hij Mika en werd mijn eerste nest geboren.

Dhungar was een open en een vrije reu, nieuwe mensen vond hij niet altijd meteen interessant maar hij was er ook niet bang voor. Vond hij je leuk dan zat hij na 5 minuten ook echt boven bij je op schoot. Hij was net als Mika ontzettend stabiel. 
Het tweede nest onder mijn kennelnaam was ook met hem. Dit was in eerste instantie niet de bedoeling, een andere reu zou dekken maar hij zette de dekking niet door. Dhungar was reserve reu omdat uit het eerste nest niets de fok in zou gaan en met hem lukte het wel.

 

 Hij was geweldig met de pups. Na de breuk met mijn vriend destijds is Dhngar bij mijn ex gaan wonen en Mika en Lilo, samen met de katten, bij mij. Dhungar is 11 jaar geworden. 

Djurre Dhungar de Ley'va

2_edited.jpg
PICT7010_edited.jpg