Bree-Zazou Loup Hivernal

P1120919_edited.jpg

Naam: Bree-Zazou Loup Hivernal
Roepnaam: Zazou
Geb.datum: 14-12-2016
Vader: Avram Jantarowa Wataha
Moeder: Gelee Hivernal ar Borin Braz
DM: Vrij
Dwerggen: Vrij
ECVO: Vrij gegeven op alle punten sept. 2019
HD-A

Omdat Mika hier ouder werd zaten we te denken om een derde hond erbij te nemen, als gezelschap voor Lilo als Mika weg zou vallen. Ik wilde eigenlijk een teef terug uit mijn lijn maar helaas gingen die combi's door omstandigheden niet door. Toen Lilo plots klaps overleed en we wisten dat ook Mika niet enorm lang meer onder ons zou zijn besloten we voor een pup te gaan uit het nestje van Avram dat net geboren was, drie weken nadat Lilo overleed.

Zazou (toen nog Bree genaamd) viel ons direct op. Ze was het meest grijze pupje uit het nest met mooie kleine oortjes. Ik vond het moeilijk om een definitieve keuze te maken maar het leek erop dat Zazou al gekozen had, ze hoorde volgens haar bij ons. Niet dat dit te merken was aan haar gedrag hoor, ze was het meest schuwe pupje uit het nest. Ze vond heel veel spannend en eng. 
 

IMG_8217_edited.jpg

Blij dat we Mika nog hadden, die heeft haar de eerste maanden ondersteund en vertrouwen gegeven.  Het voordeel van mijn werk is dat je ook ontwikkeld om te communiceren op een diepe nivo met je dieren. We hebben haar met wat middelen ondersteund en ze is opgegroeid tot een redelijk open teef. Vreemde mensen vind ze niet altijd leuk maar bang is ze ook niet. Aanhalen mag alleen als ze ook iets ziet in jouw of als je iets lekkers in je zak hebt.