About

Over mij! 

Ik ben o.a opgegroeid met honden en ik zou me geen leven zonder ze 
kunnen voorstellen. Ook de liefde voor andere dieren is altijd erg groot geweest. Ik weet nog wel dat ik als klein meisje altijd dierenarts wilde worden, maar toen ik bijna flauw viel tijdens een dagje mee lopen was ik snel genezen.
Toch was het bijna onvermijdelijk dat ik mijn heil toch moest zoeken in het genezen van dieren. Diep in mijn hart wist ik het maar de uitvoering was nog niet geheel zichtbaar bij mij.
Lilo wees me de weg en in 2012 startte ik mijn opleiding tot veterinair natuurgeneeskundig therapeut.
Dieren genezen met middelen uit de natuur en het echt zoeken naar de oorzaak i.p.v. symptoom bestrijden, ja dat sprak me enorm aan.
Onder de naam "Natural solution Animal Care" staat mijn praktijk en werk is als veterinair natuurgeneeskundige en behandel ik honden en katten. Aangezien dat wij als eigenaar een enorme impact hebben op ons dier merk ik dat ook steeds vaker de eigenaar in een behandeling wordt betrokken. In het begin werkte ik puur als natuurgeneeskundige maar ik merk dat het tegenwoordig een kruising geworden is tussen een dierentolk gesprek in een natuurgeneeskundige jasje. Daarnaast werk ik samen met een prachtig team mooie mensen, één ieder met zijn eigen gave en talent onder de naam " Cng O'lijf "


  

14224806_10202269877663874_1692401752887

Ik ben vroeger opgegroeid met Duitse Herder Blitz. Mijn eerste liefde was dus de Duitse herder en ik was er van overtuigd dat dit uiteindelijk mijn ras zou blijven. Echter toen ik eenmaal de Saarloos had gezien en ervaren wilde ik zo'n hond. In 2002 kwam Mika en toen is het virus begonnen. Ik ben nog steeds gecharmeerd van de Duitse herder maar het ras past uiteindelijk minder bij mij. Mijn hart ligt bij de Saarlooswolfhond en dat zie ik niet zomaar veranderen.


In 2001 kreeg ik mijn aller eerste kat ooit. Nooit katten gehad vanuit huis uit maar als snel merkte ik dat dit toch ook wel goed bij me paste. Geweldig dat eigenzinnige. In het begin hadden we Europese kortharen maar in 2011 kwam daar een siberische kat bij. De Sibeer en de Saarloos zijn qua karakter wel aan elkaar gewaagd en blijken een erg leuke combi. heel af en toe fok ik ook een nestje met de Sibeer.

Mijn partner Ralf is een beetje in het diepe gegooid toen hij mij jaren geleden leerde kennen. Geen honden ervaring en vanuit huis uit maar 1 kat. Ik had er destijds drie van elk. Gelukkig wisten de beestjes hem in te palmen en is ook hij gevallen voor de wijsheid en liefde van de dieren. Begin 2016 kregen wij ons zoontje Owen, voor ons enorm belangrijk dat ook hij opgegroeid met liefde en respect van en voor de dieren.